Duguláselhárítás

Amennyiben eldugult a lakásában vagy a munkahelyén a lefolyó rendszer, forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért. 

Amiben segíthetünk:mosogató vezeték, WC., padlóösszefolyó, mosdó, fürdőkád, zuhanytálca, alap, gerinc, strang vezetékek, esővíz és kondenzvíz vezeték dugulások gyors és szakszerű megszüntetésében.

Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. A dugulások minden háztartásban előbb utóbb bekövetkeznek. A igazán makacs dugulásokat pedig házilagos (otthoni) módszerekkel szinte lehetetlen megoldani. De ne essen kétségbe, mert számíthat ránk. Duguláselhárítás a profi gépekkel Budapesten.

Duguláselhárító gyors szolgálatunk – Pesten és Budán – az 1 órán belüli kiszállást tudja ígérni: A felsorolt területeken 1 órán belül megjelennek duguláselhárító szakembereink, 

 Pest megye kiemelt településein 2 órán belül.

ÉJJEL NAPPAL DUGULÁSELHÁRÍTÁS:
06 70 619 01 01

Szolgáltatásaink:

Duguláselhárítás Budapest – 1 órán belül –  I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIIIXIVXVXVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületekben és Pest megye területén is 2 órán belül megjelennek szakembereink. Non-stop ügyfélszolgálat. WC, mosogató, zuhany, mosdó és és minden fürdőszobai és konyhai dugulás elhárítás, olcsó árakkal, garanciával. 

Duguláselhárító gép

Fontos:
Ha már eldugult a vezeték, akkor kár halogatni a megoldást, mert a napok-hetek elteltével a probléma csak egyre nagyobb lesz, így a duguláselhárítása is költség és nagyobb lehet ! Ne kínlódjon feleslegesen lefolyórendszere tisztításával, sajnos a barkácsboltokban beszerezhető olcsó játékszerek (csőgörények) felesleges pénz kidobásnak minősülnek, mivel csak a legritkább esetben segítenek. Ezért, hívjon minket és segítünk.

ÉJJEL NAPPAL DUGULÁSELHÁRÍTÁS:
06 70 619 01 01

Kérdések és válaszok:

Kérdés: Minden esetben megoldható a duguláselhárítás bontás nélkül ?
Válasz: Sajnos nem. Az esetek 95% igen, de amennyiben eltört a szennyvízelvezető rendszer, vagy olyan mértékű sérülést szenvedett, akkor általában a szakember is a csőcserét javasolja.

Kérdés: Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Válasz: Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. Majd végezetül az idegen tárgyak.

Kérdés: Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Válasz: Ipari kivitelű kézi és gépi spirálokkal, szívó-nyomó pumpával, speciális motoros csőtisztító berendezéssel. 

Kérdés: Eldugult a fürdőkádam, de nincs külső tisztítási lehetőség ?
Válasz: Speciális szívó-nyomó pumpával megindítható a dugulás, vagy szerencsés esetben, a kézmosóval egy rendszerre van kötve és a kézmosó vezetékén át tisztítható, esetleg vegyszerrel.

Kérdés: A begyökeresedett cső hogyan tisztítható ?
Válasz: A már koros udvari lefolyóvezetékek, még eternitből vagy betonból készültek. Az eltelt évtizedek során a csőkötések, toldások vagy maga az egész cső elfáradt és repedezetté porózussá válik. A fák gyökérzetének ideális táptalaj a csőből szivárgó kommunális folyadék és ehhez hozzá is akar férni, ezért körbe növi, sőt szélsőséges esetbe összeroppantja a csövet a gyökérzet. Különösen az örökzöld félék a veszélyesek. Maga a tisztítás is nehéz ügy, itt már komoly eszközökre van szükség: gyökérvágó fejek, láncos fejek, nagynyomású mosatás,

Kérdés: Mitől van büdös a fürdőszobában ?
Válasz: Első sorban a kiszáradt szifonok és összefolyók. Továbbá a rossz bűzelzárásoktól. A WC. csésze és szennyvíz kifolyó csatlakozása nem zár hermetikusan, esetleg a strang szellőző, légbeszívó szelepek hiánya.

Kérdés: Megpróbálhatom házilag is megoldani a dugulást, és mivel próbálkozzak?
Válasz: Igen, bátran lehet próbálkozni. Mosogatónál némi lefolyó tisztítószer, majd forróvíz. Kézmosónál ugyan ez, esetleg kis kézi csőgörény is alkalmazhatunk az összegyűlt hajszálak kivételére. A WC. -nél csak a pumpa jöhet szóba.

Kérdés: Mit lát a csatorna kamera az eldugult csőben ?
Válasz: Az eldugul, trutymós csőben semmit ! Csak a kitisztított, átmosatott csőben derül fény a dugulás okára.

Kérdés: Mennyi ideig tart a duguláselhárítás ?
Válasz: Minden probléma más időintervallum alatt oldható meg, de elmondható, hogy egy jó képzett szakember, korszerű felszerelés birtokában nagyon gyorsan, akár fél órán belül megbirkózik egy konyhai, vagy fürdőszobai dugulással. A kültéri dugulások, azonban több órát is igényelhetnek.

Kérdés: Milyen gyakran kell duguláselhárítást végezni ?
Válasz: Alap esetben csak akkor, ha eldugult a lefolyó, de fejlett országokban, prevenciós célzattal 1-2 évente ki szokták hívni a duguláselhárító szakembert és átspiráloztatják, átmosatják a nagyobb rendszereket.

Duguláselhárítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás Pest megyében és Budapest összes kerületében, azonnal, fix áron a legolcsóbban. Fertőtlenítés, 

Duguláselhárítás – fix áron –  a legolcsóbban

Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés és fertőtlenítés Budapesten:
Duguláselhárítás I. kerületben, lefolyótisztítás a II. kerületben, csatorna mosatás III. kerület, mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben, padlóösszefolyó tisztítás V. kerület, kézmosó szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása a VII. kerületben, WC. dugulás elhárítás VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben, csatorna kamerázás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, mosógép vezeték duguláselhárítás XII. kerület, lefolyó tisztítás a XIII. kerületben, csatorna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület, fertőtlenítés a XVI. kerületben, szuez szifon tisztítás XVII. kerületben, udvari folyóka dugulásának megszüntetés a XVIII. kerületben, Womázás XIX. kerület, esővezeték tisztítása XX. kerület, gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület, lefolyó karbantartás XXII. kerület, zsírtalanítás a XXIII. kerületben.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Konyhai (mosogató), fürdőszobai (WC., fürdőkád, zuhanytálca, mosdókagyló, padlóösszefolyó, piszoár) és kültéri (szennyvízakna, alapvezeték, tisztítóakna) dugulásának megszüntetését vállaljuk az alábbi Pest megyei településeken: Albertirsa, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Ócsa, Örkény, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szob, Sződ, Tápiószele, Telki, Törökbálint, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék. Fix áras duguláselhárítás, rejtett költségek nélkül. Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban.

ÉJJEL NAPPAL DUGULÁSELHÁRÍTÁS:
06 70 619 01 01